• Pálinkás készletek kerámia hordóval

 • Boros készletek

 • Esküvői ajándékok

 • Szobrok

 • Artina ital szettek

 • Pálinkás készletek

 • díszcsomagoló kellékek

 • Nosztalgia telefonok

 • Óncímkés pálinkás készletek

 • Mintás masnik

 • Egyszínű masnik

Szállítási feltételek

Címre rendelt csomagját a Express One Kft. szállítja, vagy az MPL Futárszolgálat.

              

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket 2 munkanapon belül elküldjük a megadott címre a Express One futárszolgálattal, vagy az MPL futárszolgálattal. Csomagpontokra is szállítunk: Posta pontokra (Mol benzinkutak, Coop üzletek, Postahivatalok, csomagautomaták), illetve a FOXPOST automatákba. 

Ha készlethiány miatt nem tudunk azonnal szállítani, akkor ezt mindenképp jelezzük Ön felé elérhetőségei valamelyikén.

 

Kiszállítás címre:

A csomag futárral Magyarországi címre kérhető.  A csomagfeladásról e-mail útján értesítjük, melyben egy a futárcég által generált online nyomkövető kód is kiküldésre kerül. Ha érvényes mobilszámot is megad, akkor arra SMS értesítést is kap majd a csomag várható érkezéséről. Az utánvétes csomagdíj a rendelés végén kerül felszámításra, melynek összege 40000 Ft alatti rendelések esetén 2390-2490 Ft szállítási és fizetési módtól függően. A választható módozatok mellett a pontos ár is feltüntetésre kerül a rendelés feladása folyamán.

Célszerű olyan címet megadni, melyen munkaidőben Ön megtalálható, illetve olyan ismerős, szomszéd címét, ahol napközben otthon tartózkodnak, és ahol az utánvét összege is rendelkezésre áll.

 Kiszállítás PostaPontra:

Választható Posta Pont is, mint kézbesítési forma. Ebben az esetben Önnek kell elmennie csomagjáért. Választható Pontok a Postahivatalok, Coop áruházak, Mol benzinkutak illetve Csomagautomaták. A Mol benzinkutak és a csomagautomaták a hét minden napján 0-24 órában működnek, a többinek a nyitvatartási idejében lehet a csomagokat átvenni. Mind a 4 helyen tud kártyával is fizetni.

FOXPOST automaták többnyire nagyobb bevásárló központokban találhatók. Ott csak kártyával tud fizetni.

Személyes átvétel:

Személyes átvétel dunakeszi raktárunkban lehetséges előzetes időpontegyeztetés esetén.

Cím: Art Rog Kft. 2120 Dunakeszi, Rákóczi út 130.

Nyitvatartás: Csak egyeztetett időpontban!

Telefon: 06-30-9421733

Személyes átvételkor csak készpénzzel tud fizetni.

 

Csomagolási költség:

Csomagolási költséget egyik szállítási módunknál sem számolunk fel!

 

Kártérítés kezelés:

Szállítási sérüléseket, töréseket azonnal észrevételezni kell a futárszolgálatnál, jelen esetben a Express One-nál, vagy az MPL-nél, melyet a helyszínen átvételkor jegyzőkönyveztetni kell! Ha a csomagon szemmel látható külsérelmi nyomot lát, ha enyhe rázásra üvegszilánk csörgést hall, akkor a csomagot NE VEGYE ÁT! Ha még is úgy dönt, hogy átveszi, akkor azt még a futár jelenlétében csomagolja ki, és jegyzőkönyvezzék az esetleges kárt! Átvétel után megszűnik a futárcég illetve a feladó cég felelősége a töréskárok tekintetében. Nekünk már nincs ráhatásunk a csomag további sorsára! ÁSZF idevonatkozó részét feltétlenül olvassa el, mielőtt rendel.

 

A termékek vételára:

A termékek vételára a mindenkori hatályos általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazza. A termékek ára magyar forintban (Ft) vannak feltüntetve. A termékek vételára viszont nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A kiszállítás költsége az Ön választásától függően a szállítási és fizetési módnak megfelelő összeg, mely minden esetben feltüntetésre kerül a szállítási és fizetési mód mellett közvetlenül! 

 

Kedvezmény szállítási költségre:

40000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENes a szállítás!

 

Fizetési módozatok:

 

Utánvétes fizetés:

A termék vételárát az átvételkor kell átadnia készpénzben a futárnak, illetve a legtöbb esetben ezt bankkártyával is tudja rendezni.

 

Előre utalás:

Előre utalás esetén várja meg visszaigazolásunkat, miszerint minden megrendelt termék rendelkezésre áll! (Megrendelés visszaigazolásban minden tétel darabszáma melett ha "R" betű áll, az azt jelenti, hogy raktáron van a megrendelt tételből a szükséges mennyiség.) 

Ez a fizetési mód lassabb kiszállítást eredményez, mert a pénznek előbb meg kell érkeznie bankszámlánkra (Art Rog Kft., BB bank számlaszám a visszaigazolásban található majd meg).

 

Bankkártyás fizetés:

  • Kiszállításkor futárnál
  • Postapontokon
  • Online megrendeléskor

Kártyás fizetés szolgáltatója:

CIB Bank

Elfogadott kártyatípusok:

Elfogadott kártyatípusok

Gyakori kérdések

CIB kártyás fizetés tájékoztató

A Kereskedő (Art Rog Kft.) székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Áruházunkban a kártya devizanemétől függetlenül mindig forintban történik a tranzakció
A bankszámla kivonaton megjelenő terhelés összege a kártyatársaság ill. a kibocsátó bank által használt árfolyammal való átváltást tükrözi.

Kártyás fizetés esetén a szállítási költség 2290 Ft.

 

Személyes átvétel fizetési lehetőségei:

Személyes átvételkor fizethet készpénzzel, előre utalással illetve rendeléskor bankkártyával. A helyszínen bankkártyás fizetés nem lehetséges! Szállítási költség ebben az esetben 0 Ft.