Szállítási feltételek

Címre rendelt csomagját a Express One Kft. szállítja.

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket 2 munkanapon belül elküldjük a megadott címre a Trans-o-Flex futárszolgálattal (kivétel az előre utalás esete), vagy Posta pontokra (Mol benzinkutak, Coop üzletek, Postahivatalok, csomagautomaták) az MPL futárszolgálattal.  Ha készlethiány miatt nem tudunk azonnal szállítani, akkor ezt mindenképp jelezzük Ön felé elérhetőségei valamelyikén.

 

Kiszállítás címre:

A csomag futárral (trans-o-flex) Magyarországi címre kérhető, 2 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést.  A csomagfeladásról e-mail útján értesítjük, melyben egy a futárcég által generált online nyomkövető kód is kiküldésre kerül. Ha érvényes mobilszámot is megad, akkor arra SMS értesítést is kap majd a csomag várható érkezéséről. Az utánvétes csomagdíj a rendelés végén kerül felszámításra, melynek összege 35000 Ft alatti rendelések esetén 1790-1890 Ft szállítási és fizetési módtól függően. A választható módozatok mellett a pontos ár is feltüntetésre kerül a rendelés feladása folyamán.

Célszerű olyan címet megadni, melyen munkaidőben Ön megtalálható, illetve olyan ismerős, szomszéd címét, ahol napközben otthon tartózkodnak, és ahol az utánvét összege is rendelkezésre áll.

 Kiszállítás PostaPontra:

Választható Posta Pont is, mint kézbesítési forma. Ebben az esetben Önnek kell elmennie csomagjáért. Választható Pontok a Postahivatalok, Coop áruházak, Mol benzinkutak illetve Csomagautomaták. A Mol benzinkutak és a csomagautomaták a hét minden napján 0-24 órában működnek, a többinek a nyitvatartási idejében lehet a csomagokat átvenni. Mind a 4 helyen tud kártyával is fizetni.

 

Személyes átvétel:

Személyes átvétel dunakeszi raktárunkban lehetséges előzetes időpontegyeztetés esetén.

Cím: Art Rog Kft. 2120 Dunakeszi, Rákóczi út 130.

Nyitvatartás: Csak egyeztetett időpontban!

Telefon: 06-30-9421733

 

Csomagolási költség:

Csomagolási költséget egyik szállítási módunknál sem számolunk fel!

 

Kártérítés kezelés:

Szállítási sérüléseket, töréseket azonnal észrevételezni kell a futárszolgálatnál, jelen esetben a Trans-o-flex-nél, melyet a helyszínen átvételkor jegyzőkönyveztetni kell! Ha a csomagon szemmel látható külsérelmi nyomot lát, ha enyhe rázásra üvegszilánk csörgést hall, akkor a csomagot NE VEGYE ÁT! Ha még is úgy dönt, hogy átveszi, akkor azt még a futár jelenlétében csomagolja ki, és jegyzőkönyvezzék az esetleges kárt! Átvétel után nehéz bizonyítani, hogy a csomag sérülése szállítás közben keletkezett!

 

A termékek vételára:

A termékek vételára a mindenkori hatályos általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazza. A termékek ára magyar forintban (Ft) vannak feltüntetve. A termékek vételára viszont nem tartalmazza a kiszállítás költségét. A kiszállítás költsége az Ön választásától függően a szállítási és fizetési módnak megfelelő összeg, mely minden esetben feltüntetésre kerül a szállítási és fizetési mód mellett közvetlenül! Ennek összege 0-1690 Ft.

 

Kedvezmény szállítási költségre:

35000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENes a szállítás!

 

Fizetési módozatok:

 

Utánvétes fizetés:

A termék vételárát az átvételkor kell átadnia készpénzben a futárnak, aki bizonylatot ad Önnek mind a termék, mind a vételár átvételéről. Az utánvétes csomag szállítási költsége 1890 Ft.

 

Előre utalás:

Előre utalás esetén várja meg visszaigazolásunkat, miszerint minden megrendelt termék rendelkezésre áll! Ellenkező esetben a termékhelyettesítés, vagy rosszabb esetben a rendelés törlése miatt feleslegesen utalunk oda-vissza pénzösszegeket.

Ez a fizetési mód lassabb kiszállítást eredményez, mert a pénznek előbb meg kell érkeznie bankszámlánkra (Art Rog Kft., CIB bank számlaszám a visszaigazolásban található majd meg).

Előre utalás esetén a szállítási költség 1790 Ft

 

Bankkártyás fizetés:

    • Kiszállításkor futárnál
    • Postapontokon
    • Online megrendeléskor

Kártyás fizetés szolgáltatója:

CIB Bank

Elfogadott kártyatípusok:

Elfogadott kártyatípusok

Gyakori kérdések

CIB kártyás fizetés tájékoztató

A Kereskedő (Art Rog Kft.) székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Áruházunkban a kártya devizanemétől függetlenül mindig forintban történik a tranzakció
A bankszámla kivonaton megjelenő terhelés összege a kártyatársaság ill. a kibocsátó bank által használt árfolyammal való átváltást tükrözi.

Kártyás fizetés esetén a szállítási költség 1790 Ft.

 

Személyes átvétel fizetési lehetőségei:

Személyes átvételkor fizethet készpénzzel, előre utalással illetve rendeléskor bankkártyával. A helyszínen bankkártyás fizetés nem lehetséges! Szállítási költség ebben az esetben 0 Ft.