Pálinkás készlet választékunk:

Pálinkás készlet ajándékba

Válasszon közel 30 féle pálinkás készlet közül akár holnapra!

 

>>> Választék, árak, online megrendelés <<<

A kulturált pálinkafogyasztáshoz hozzá tartozik a jó pálinka, egy jó baráti társaság és természetesen nem hiányozhat az asztalról a pálinkás üveg és  pálinkás poharak sem.  Ez utóbbiakban tudunk az élményhez hozzájárulni változatos készleteinkkel.

A pálinkás üveg:

A pálinkás üvegek a hagyományos formák mellett hordó, flaska, vadászpuska alakban is szerepelnek kínálatunkban, csatos vagy dugós kivitelben, 5 féle mintával.

A pálinkás pohár:

 

Kényelmes fogású szép, az üvegekhez illő poharak barackos, szilvás, lovas, halas, vadas mintákból.

Díszcsomagolás:

Az a pálinkás készlet, ami a fényképen díszdobozban van, azt úgy szállítjuk, ahogyan a képen látja. A fából készült pálinkás készletekhez nincs díszdobozos csomagolás!

Egy ilyen pálinkás készlet igazi  ajándék egy férfinak!

Bár azt hallottam, hogy a legújabb magyar statisztika szerint a nők több pálinkát fogyasztanak, mint a férfiak!!!! 🙂

 

 

Pálinkás pohár készleteink:

 

>>> Árak, megrendelés <<<

Amit a pálinkáról tudni érdemes:

Egyre többen választják a pálinkát a minőségi italok közül, ami főleg a fiatalok körében, évről-évre népszerűbb Magyarországon.

Az közismert, hogy a pálinka az a kizárólag az egészséges, érett magyar gyümölcsből készült ital, de akkor mi a szeszes ital?

… a Vilmos, a Fütyülős, az Ágyas és efféle fantázianevekkel elkeresztelt pálinkaszerű italokat nevezzük gyűjtőnéven szeszes italoknak. Ezek lényege, hogy vagy teljes mértékben tiszta szeszből készülnek, vagy egy-két esetben, kis mértékben pálinkát is tartalmaznak.

Mind a kettő alkoholt tartalmaz, mégis mi a különbség?

A szeszes italok alapja az abszolút alkohol, aminek manapság az előállítási költsége cirka 170 forint literenként, aztán vagy az autóba töltik, vagy az üvegbe. Az abszolút alkohol nyersanyag költsége literenként 68 forint, ez mondjuk egy 40 %-os birspálinkánál, aminél 100 kiló gyümölcsből legfeljebb 6 liter alkohol fő ki, miután a kellő mértékben beállítjuk az alkohol fokot 1700 forint, és ezen még nincs erjesztés, főzés miegyéb…

Lehet azt mondani, hogy a szeszes ital olcsó, a pálinka, pedig minőségi?

Pontosan. Szépen lassan a minőség irányába kezdenek ellépni a hazai fogyasztók, persze a GFK Hungária egyik felmérése jól mutatja, hogy a szeszes italok hazánkban a pálinka legnagyobb konkurensei, ami az előbbiek miatt egyrészt árkérdés, másrészt marketing.

 

A következő oldalunkon is talál néhány különleges Pohár készletet.

>>> Boros készletek <<<